Food & Beverage consulting

Food & Beverage consulting

Γνωρίζετε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών στα τμήματα επισιτισμού αποτελεί το πιο σημαντικό ίσως κριτήριο ικανοποίησης για έναν πελάτη τουριστικού καταλύματος? Σας δυσκολεύει γενικότερα η αποτελεσματική διαχείριση των επισιτιστικών τμημάτων?

Τα τμήματα Food & Beverage είναι με διαφορά τα πιο δύσκολα και απαιτητικά τμήματα σε μία τουριστική μονάδα. Στην Hotel Gnosis έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα οργάνωσης των μονάδων επισιτισμού και έχουμε την γνώση και την δυνατότητα να σας δώσουμε τις λύσεις, που θα οδηγήσουν όχι μόνο στην σωστή λειτουργία, αλλά και στο κατάλληλο οικονομικό αποτέλεσμα.

01

Σχεδιασμός Concept των επισιτιστικών τμημάτων

02

Σχεδιασμός και Προετοιμασία μενού τροφίμων – ποτών για όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου

03

Συνταγολόγηση, κοστολόγηση και τιμολόγηση μενού τροφίμων – ποτών

04

Διαδικασίες HACCP

05

Έρευνα και ανεύρεση Προμηθευτών

06

Στήσιμο προγράμματος παραγγελιοληψίας επισιτιστικών τμημάτων

07

Φωτογράφιση μενού τροφίμων – ποτών

0
    0
    Τα Σεμινάριά Σας
    Το Καλάθι Σας Είναι Άδειο. Εαν έχετε προσθέσει κάποιο μάθημα και δεν εμφανίζεται, κάντε refresh στη σελίδα.Επιστροφή στα Μαθήματα