3
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (2.3)
5
Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (2.5)
8
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ (2.8)
10
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (Front Office Manager) (2.10)
11
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (Receptionist) (2.11)
12
ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (Front Office Cashier) (2.12)
13
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (Reservation Agent) (2.13)
15
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (Night Auditor) (2.15)
16
ΘΥΡΩΡΟΣ (Concierge) (2.16)
18
ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ (Doorman) (2.18)
19
ΤΜΗΜΑ GUEST RELATIONS (Τμήμα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων) (2.19)
20
ΟΙ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (2.20)
21
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ (2.21)
22
ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΔΙΑ (2.22)
23
ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (2.23)
24
ΕΝΔΟΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (2.24)
Ερωτήσεις
H ερώτηση μου