Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

H Hotel Gnosis είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα εκμάθησης εξ αποστάσεως ξενοδοχειακών σεμιναρίων και παροχής συμβουλευτικών ξενοδοχειακών υπηρεσιών, που στοχεύει στην κατάρτιση, την καθοδήγηση και την υποστήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού. Η πλατφόρμα συντονίζεται από μια σύγχρονη ομάδα επαγγελματιών στον χώρο του τουρισμού με πολυετή εμπειρία σε όλες τις λειτουργίες και τα τμήματα ενός ξενοδοχείου.

Έμπειροι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρέχουν μέσα από την Hotel Gnosis πιστοποιημένα ξενοδοχειακά σεμινάρια και άλλες υπηρεσίες, διαθέτοντας τις πιο χρήσιμες γνώσεις και συμβουλές, που κάθε επαγγελματίας του χώρου χρειάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Γιατί εμάς

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της ομάδας της Hotel Gnosis είναι ότι διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, γνωρίζει καλά την αγορά και αναγνωρίζει στην πράξη τις πραγματικές ανάγκες της. Η ομάδα μας κατέχει την πρακτική γνώση και την μεταφέρει στους συμμετέχοντες, μέσα από online πιστοποιημένα σεμινάρια, που μπορεί να τα παρακολουθήσει ο καθένας ανά πάσα στιγμή και ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες.

Ο στόχος μας

Στόχος της ομάδας της Hotel Gnosis είναι να γίνουμε το δεξί χέρι του κάθε επαγγελματία του Τουρισμού, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, τόσο μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όσο και μέσω των άλλων υπηρεσιών, που παρέχουμε.

0
    0
    Το Καλάθι Σας
    Το Καλάθι Σας Είναι Άδειο. Εαν έχετε προσθέσει κάποιο μάθημα και δεν εμφανίζεται, κάντε refresh στη σελίδα.Επιστροφή στα Μαθήματα