Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Επιχειρησιακού Σχεδιασμού

Χαράσσουμε μαζί τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, το πρώτο και βασικότερο βήμα για την επιτυχία ενός τουριστικού καταλύματος.

Περισσότερα

Υπηρεσίες Πωλήσεων & Marketing

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την εκτέλεση στις Πωλήσεις & το Marketing, για να εξασφαλίσετε ένα σταθερό και κατάλληλο πελατολόγιο.

Περισσότερα

Υπηρεσίες Κρατήσεων

Παρέχουμε συμβουλές για σωστή διαχείριση των κρατήσεων ή αναλαμβάνουμε εμείς την διαχείρισή τους, οδηγώντας σε αύξηση των εσόδων.

Περισσότερα

Υπηρεσίες Οργάνωσης της Λειτουργίας

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε όλα τα τμήματα λειτουργίας στο τουριστικό σας κατάλυμα, οδηγώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων σας.

Περισσότερα

Food & Beverage consulting

Παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλές και υποδείξεις λειτουργίας για όλα τα επισιτιστικά τμήματα λειτουργίας της μονάδας σας.

Περισσότερα

Υπηρεσίες Οικονομικής Διαχείρισης

Σχεδιάζουμε τις κατάλληλες οικονομικές αναφορές και παρακολουθούμε όλα τα απαραίτητα οικονομικά μεγέθη, που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τις κατάλληλες αποφάσεις για την μεγιστοποίηση των κερδών σας.

Περισσότερα

0
    0
    Το Καλάθι Σας
    Το Καλάθι Σας Είναι Άδειο. Εαν έχετε προσθέσει κάποιο μάθημα και δεν εμφανίζεται, κάντε refresh στη σελίδα.Επιστροφή στα Μαθήματα