Λία Μπελεγάκη

revenue management

Η Λία είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων, κάτοχος του Master in Revenue Management από το eCornell, κάτοχος ΜΒΑ από την Hellenic Management Association και πιστοποιημένη Revenue Management Executive από το HSMAI (Hospitality Sales and Marketing Association International).

Έχει πολυετή προϋπηρεσία στο κομμάτι των ξενοδοχειακών πωλήσεων σε 5 αστέρων Ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει διατελέσει Account Manager σε πασίγνωστο Online Travel Agency, ενώ για περισσότερο από μια δεκαετία έχει αφιερωθεί στο Revenue Management, διατηρώντας υψηλόβαθμες θέσεις σε γνωστά ξενοδοχεία και Ομίλους πολυτελών ξενοδοχείων.  

Στον ελεύθερό της χρόνο και παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας, βρίσκει ακόμη τις δυνάμεις να βγαίνει με φίλους, ενώ της αρέσει να γυρίζει τον κόσμο, καθώς τα τελευταία χρόνια, έχει διεκπεραιώσει διαφόρων ειδών training projects σε 8 χώρες και 3 ηπείρους.

Fun fact: Δεν το έχει με την κάμερα, αλλά αυτό δεν φαίνεται καθόλου!

Τα Σεμινάρια της Λίας

0
    0
    Το Καλάθι Σας
    Το Καλάθι Σας Είναι Άδειο. Εαν έχετε προσθέσει κάποιο μάθημα και δεν εμφανίζεται, κάντε refresh στη σελίδα.Επιστροφή στα Μαθήματα