Ξενοδοχειακά Σεμινάρια

Πρόσθεσε 2 Σεμινάρια στο καλάθι σου. Θα πάρεις το 1 εντελώς δωρεάν και θα προστεθεί αυτόματα και το Σεμινάριο GDPR!

Απόκτησε την γνώση της φιλοξενίας και γίνε καλύτερος επαγγελματίας με τα Ξενοδοχειακά Σεμινάρια της Hotel Gnosis

Γίνε ο επόμενος ειδικός του τουρισμού!

Εάν ονειρεύεσαι να γίνεις αυθεντία στο χώρο του τουρισμού, τότε η Hotel Gnosis είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα σεμιναρίων και μαθημάτων online, που καλύπτουν όλους τους τομείς της βιομηχανίας του τουρισμού.

Μάθε από κορυφαίους επαγγελματίες στη βιομηχανία, απόκτησε νέες δεξιότητες και γνώση που θα σου δώσουν αβίαστο πλεονέκτημα στην καριέρα σου. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις την αναγνώριση που αξίζεις.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, κάνε εγγραφή τώρα στη Hotel Gnosis και ξεκίνα το ταξίδι σου στο χώρο του τουρισμού! Ξεκίνα να μαθαίνεις Σήμερα!

Η γνώση, πιό προσιτή από ποτέ!

Coming Soon

ξενοδοχειακά σεμινάρια

Η έναρξη μιας καριέρας στον τομέα των ξενοδοχείων & του τουρισμού γενικότερα, είναι ένα ταξίδι γεμάτο ευκαιρίες για ανάπτυξη, δημιουργικότητα και σημαντικές συνδέσεις. Για το λόγο αυτό, όσον αφορά την επιλογή ενός μαθήματος ξενοδοχείου, η επιλογή του σωστού σεμιναρίου είναι κρίσιμη. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που κάνει την Hotel Gnosis να ξεχωρίζει!

Τα ξενοδοχειακά σεμινάρια της Hotel Gnosis καλύπτουν τα σημαντικότερα τμήματα ενός ξενοδοχείου, από τις πωλήσεις, το housekeeping, τα οικονομικά, μέχρι και τις κρατήσεις. Παράλληλα, τα πιστοποιημένα σεμινάρια εκτός από την θεωρητική γνώση, παρέχουν πρακτικές συμβουλές οργάνωσης, καθώς είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμο εξτρά υλικό (πχ. πρότυπα Standard Operation Procedures ή αρχείο ετοιμασίας του Budget κ.α.).

Τα σεμινάρια είναι ασύγχρονα και απευθύνονται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη τουριστικών καταλυμάτων ακόμη και σε αποφοίτους τουριστικών σχολών που κάνουν τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους. Τα μαθήματα παρέχονται οnline. Για το λόγο αυτό, επιτρέπουν στον καθένα να τα παρακολουθήσει με την άνεσή του οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Πιστοποίηση

Όλα τα σεμινάρια είναι πιστοποιημένα από την ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης κάθε Σεμιναρίου και την επιτυχή απάντηση σε ένα απλό τεστ 20 ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, ο κάθε σπουδαστής θα λάβει την σχετική επίσημη πιστοποίηση παρακολούθησης από την HOTEL GNOSIS.

0
    0
    Το Καλάθι Σας
    Το Καλάθι Σας Είναι Άδειο. Εαν έχετε προσθέσει κάποιο μάθημα και δεν εμφανίζεται, κάντε refresh στη σελίδα.Επιστροφή στα Μαθήματα